zaterdag 17 december 2016

Yes yes project 10 van 10 kledingstukken voor eind 2016

Wat is dit super zeg!! Ik heb het gedaan. 10 kledingstukken gemaakt voor het einde van dit jaar.
Goed het is wel iets anders geworden dan ik eerst in gedachten had want ik heb ook nog een trui liggen voor het prinsesje.

En dit is het geworden....

Model nr. 13 uit de laatste knippie van dit jaar. En toen ik dit patroon zag wist ik precies welke stof ik er voor ging gebruiken. En ook dat ik een leuk elastiek hier voor ging gebruiken.

Het gaf nog wel wat te doen voor mij want de stof die ik nog had liggen van een vriendin was op het eerste gezicht veel te klein om dit te kunnen maken. 


Maar na veel passen en meten is het toch gelukt om het er uit te knippen. Wel moest ik de stof bij de zoom vlak langs het patroon knippen want de 2 delen lagen bijna strak naast elkaar.

Het heeft even veel piep momenten opgeleverd kan ik jullie zeggen maar het kon. 😊


Het moest gelijk aan getrokken worden om te testen hoe het nu zou zijn als zij ging draaien met haar rokje. En het is helemaal goed gekeurd. Ook bleef zij maar glunderen dat zij nu zo'n rok heeft.

Nu zij dit dus zo mooi vind zal ik eens meer van zulke zwierrokken of jurken gaan maken.

De stof komt van een vriendin en het elastiek van fournituren4fun en het patroon komt uit de knippie dec/jan 2016/2017

Nu heb ik dus 10 kledingstukken gemaakt en hier dan nog een overzicht van de andere 9Nu ben ik met de uitdaging klaar maar ik ga gewoon verder en waar de teller dan eindig zullen jullie vanzelf zien!!
3 opmerkingen:

  1. Ohhh super rok! En gefeliciteerd dat jij er al 10 klaar hebt. Je bent als een speer gegaan en het enthousiasme straalt er van af. Naai lekker verder! Ik heb vandaag ook nr10 genaaid. Moet alleen nog bloggen zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig en nog ruim voor de kerst ook. Wat een heerlijke swing rok is je laatste creatie geworden. Succes met je twee nieuwe projecten.

    BeantwoordenVerwijderen