maandag 5 december 2016

Uitdaging 7 van 10 kledingstukken

Tot gisteravond laat ben ik bezig geweest met het jurkje van mijn dochtertje. Het komt niet zoveel voor dat ik in 1 weekend het patroon knip en ook af kan maken en om het voordat ik naar bed ging te laten liggen vanwege de halsbies en de zoom onder in de jurk. Ja ik ben toch maar even nog naar beneden gegaan en dit is het resultaat geworden.


Ik heb voor Fleur maat 98 overgenomen maar wel verlengd naar maat 104. Kleine meisjes worden groot en de lengte heeft zij echt wel nodig!!Toen ik gisteravond toch bezig was met mijn covermachine was ik aan het dubben wat ik met de mouwen zou gaan doen. Dit heb ik toch ook maar doorgestikt. Het is niet helemaal even gelijk maar voor de eerste keer dat ik dit zo doorstik vind ik het goed gedaan.


En ja dan komen de streepjes.... wat een monnikenwerk is dit om het recht op elkaar te krijgen maar al het harde werk wordt beloond als het na het stikken netjes doorloopt. Iets wat bij de winkels niet altijd zo is.


En dan vanmorgen moest het gelijk aan getrokken worden 😊


Ook een foto bij haar sinterklaascadeau.En niet te vergeten wilden de beide mannen ook op de foto om de gemaakte truien te laten zien!!
Alle 3 zijn ze heel erg blij met de gemaakte kledingstukken en met deze 3 staat mijn teller nu op 7 van de 10 kledingstukken voor eind 2016.

Toch niet zo slecht om al zoveel gedaan te hebben en het is vandaag net 5 december en ik heb nog een paar weken voor de boeg.

De patronen komen van ottobre, voor de jongens van de creative workshop 301 en voor ons meisje uit nummer 4/2016.
1 opmerking:

  1. Waw, zo'n mooie jurk! Echt prachtig de combinatie van die stofjes ;-)

    BeantwoordenVerwijderen