maandag 12 december 2016

Uitdaging 9 van 10 kledinstukken

Net 3 minuten geleden heb ik mijn negende uitdaging afgemaakt!!
En het is geworden de "Aster" trui van La Maison Victor.

Van andere die deze trui al hadden gemaakt had ik al begrepen dat het wat aan de korte kant is de trui dus ik had van te voren al alles verlengd met 5 cm.
En hoe blij ik ook ben het resultaat van deze trui zal ik bij de volgende, en ja die gaat er zeker komen 😉, nog meer dan 5 cm verlengen. Ik denk bij het voor- en achter pand zelfs wel 10 cm. De 3/4 mouwen vind ik wel leuk.


En doordat gisteren mijn dochtertje proefzwemmen had wat even belangrijker is dan achter de machine kruipen zag ik vanmorgen de kans om de trui te maken. Dat is het voordeel als het al gedeeltelijk in elkaar geregen klaar ligt.Deze foto is een beetje licht geworden. En dit terwijl het in het echt toch iets donkerder is. 


Dus heb ik het even op deze manier geprobeerd. Het is te zien hoe het is geworden.

De stof is van Mamarieke en de boordstof van fournituren4fun.

En dan nu naar nr. 10 van de uitdaging. Maar daar ga ik morgen pas mee verder want vandaag is mijn schoonmoeder jarig en dat moet ook gevierd worden!!
4 opmerkingen:

 1. Hoi Renate! Wat een mooie blog; zopas op gekomen via de FB groep Gratis patronen. Ik zoek al lang een Aster-achtige trui-patroon, maar heb dit LMV nummer niet (en kan het via de bib maar niet te pakken krijgen). Zo kwam ik hier terecht, hier kom ik zeker nog terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden, staat je ook erg leuk.
  Hij staat hier ook nog op het program maar nog geen stof om een combinatie te maken.
  Heb wel stof genoeg hoor, moet alleen ff een combi zien te maken met iets wat ik al heb.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen