zondag 22 januari 2017

Mijn eerste boxershort (5)

Afgelopen week toen ik druk aan het knippen was voor de samennaaidag kwam mijn oudste naar mij toe of ik voor hem een boxershort wilde maken van een minionstof. 

Nou goed jongen ik ga mijn best doen. De ottobre's nagekeken voor een patroon en ik heb er toen 1 gevonden in nr 06/2016.

Alles geknipt en gistermiddag na de jurk en pyjama gemaakt te hebben ben ik hier mee begonnen. En omdat Mamarieke de spullen van haar webwinkel ook in dezelfde ruimte heeft staan was het voor mij wel zo makkelijk om gelijk even elastiek uit te zoeken. 

Vanmiddag ben ik mijn hokkie weer ingedoken om daar mee verder te gaan. En zie hier mijn eerste zelf gemaakte boxershort.De oudste heeft het gelijk aan getrokken en gaf wel aan de het elastiek de volgende keer nog iets strakker mag. Maar buiten dat zat alles goed en dat had ik niet gedacht want toen ik de patroondelen geknipt had leek het net of ik een boxershort ging maken voor mijn man.
Maar niets is minder waar mijn oudste past er toch echt in.

Wel heb ik, ondanks de ene cm naad wat ik geknipt had, ik toch 1,5 cm naad gestikt heb.
Volgen jullie mij nog ......

En dat was wel goed dat ik dat gedaan heb want de pijpjes zaten gelijk goed om zijn benen. En dat is wat hij wel erg fijn vind. Dus missie geslaagd!!
1 opmerking:

  1. Mooi geworden en fijn dat ie ook lekker zit.
    Denk dat ie nu geen gekochten meer aan wil

    BeantwoordenVerwijderen