zondag 8 maart 2015

O dear o dear ....

Om nu weer aan te komen dat ik druk ben geweest is zo afgezaagd vind ik. Maar niet is minder waar. Ik ben zo druk met mijn Facebook pagina (www.facebook.com/RenatesCreaBeas)
om daar ook alles te laten zien dat ik deze pagina helemaal vergeet. En niet alleen met de Facebook pagina maar ook in huis. Met mijn thuiswerk en uiteraard met mijn 3 kinderen.

Komt ook nog bij dat mijn laptop na mijn laatste post is gesneuveld. Ik had al een backup gemaakt van alles oktober vorig jaar maar toch wel aardig wat foto's kwijt. Niet alleen van de kleding maar ook van de kinderen. Dat vind ik nog erger. Maar goed niks aan te doen. Dus heb ik een nieuwe laptop besteld en dat is wel weer even wennen. Want ik heb nu windows 8 ipv van windows 7.

Weer helemaal opnieuw kennis maken met de laptop en wat hij allemaal kan. Ik ben nu alweer een paar weekjes verder en ik kan weer wat laten zien.

Een rokje voor mijn dochtertje.

Een rok voor mijzelf.


Een stoer vest voor mijn oudste

Een jurkje voor de pop.
 
Een vest voor mijzelf.
 
Verder ben ik nu bezig met het maken van een t-shirt voor mij. Zeker met het heerlijke weer van komende week heb ik er nog meer zin in o dit te gaan maken. Alvast voor de lente/zomer collectie voor mijzelf. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten